Helyszín

MEGKÖZELÍTÉS / KÖZLEKEDÉS

A Rocktoberfest Fesztivál főbejárata a Miskolci Egyetem Menzaépülete mellett található és az Egyetem útról közelíthető meg. A rendezvény közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma, ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy a tömegközlekedést vagy a kerékpározást válassza. Idén nagy befogadóképességű kerékpár tároló áll a rendelkezésetekre.

A Rocktoberfest Fesztivál ideje alatt az Egyetemvárosban és a kapcsolódó utcákban fokozott rendőri ellenőrzésekre lehet számítani, a közlekedés biztonsági szabályokra ezért is nagyon ügyeljetek! Autóba, kerékpárra, motorra vagy egyéb járműre ülni minimális alkoholos állapotban sem szabad!

NYITÁS, ZÁRÁS

A Rocktoberfest Fesztivál 2022. október 13.-án (csütörtökön), 14.-én (pénteken) és 15.-én (szombaton)  17.00 órakor nyitja kapuit. A rendezvény október 14.-én és 15.-én és 16.-án is naponta reggel 5 órakor zárul, vendégeinek el kell hagyni a helyszín.

BELÉPTETÉS

A fesztiválra történő belépés érvényes, eredeti fényképes igazolványhoz kötött, elsősorban a személyi igazolványt preferáljuk! Jogosítvány vagy útlevél felmutatása esetén a beléptetés ideje hosszabb lehet. Aki nem rendelkezik a belépéskor a személyazonosság igazolására alkalmas hivatalos igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány), a karszalag felvételénél hozzájárul ahhoz, hogy adatait és képmását rögzítsük és a vonatkozó szabályoknak megfelelően kezeljük (a rendezvény adatvédelmi szabályzata a rocktoberfest.hu oldalon elérhető).

JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE

Az adott napra szóló napijegy másnap 05.00 óráig érvényes. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet tudsz vásárolni. Délután 16.00 óra után árusítjuk az aznapra érvényes jegyeket. A belépő megvásárlásával automatikusan elfogadod a rendezvényre vonatkozó házirendet.

Bérleteket a rendezvényt megelőzően személyesen és online is lehet vásárolni. Bérleteket a fesztivál első napján, az első nap zárásáig (2022. október 14. 05 óra) lehet várásolni.

KARSZALAG

Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie. A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét, azok sértetlenségét. Az elővételben megváltott jegyeket a helyszínen karszalagra kell beváltani, ami nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni. A karszalagok UV tintával vannak ellátva. Az UV festék elfolyása is sérült karszalagnak minősül.

BEFOGADÓKÉPESSÉG

A fesztivál rendezvényhelyszíneinek befogadóképessége korlátozott. A biztonsági előírásokkal összhangban, az adott helyszín maximális kapacitásának elérésekor a szervezők – a biztonsági szolgálat koordinálásával – korlátozhatják az adott rendezvényterületre történő bejutást.

PROGRAM

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Célunk a teljes, előzetesen meghirdetett programterv megvalósítása, de rajtunk kívülálló okok miatt előfordulhatnak vis maior esetek, módosítások (például egy fellépő vagy bármilyen programelem törlése, időpont változtatása). Ilyen esetben nem áll módunkban a jegyárat visszatéríteni, ugyanis a belépő nem egy-egy programra, hanem a fesztivál egészére érvényes. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

MIT NEM LEHET BEVINNI A ROCKTOBERFEST FESZTIVÁLRA?

A Rocktoberfest Fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray stb.), ez szabálysértésnek minősül. Magyarországon mind a könnyű, mind a kemény drogok fogyasztása és birtoklása is büntetendő cselekmény, ezért ezeknek a Rocktoberfest Fesztiválra is szigorúan tilos a behozatala! A rendezvényre petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, ütő-, vágóeszközt, fegyvert, üvegtárgyat, szeszes italt, valamint kereskedelmi mennyiségű élelmiszert bevinni szigorúan tilos! A fesztivál területére fejenként maximum 1 db 0.5l bontatlan ásványvizet hozhatsz be, továbbá a saját ivókulacsodat, üresen! A rendezvényre állatokat nem lehet behozni.

ORVOSI SZOLGÁLAT

A rendezvényen folyamatos,a nyitvatartási időszak alatt végig orvosi és mentőügyelet működik, napközben pedig Pihenősátor várja a feltöltődni vágyókat.

INFO

A fesztivál területén a beengedő helyszíneken juthattok információhoz; fordulj bizalommal munkatársainkhoz!

ELVESZTETT / TALÁLT TÁRGYAK

A talált tárgyakat a Rockwell Klub irodában gyűjtjük. Itt add le, illetve itt érdeklődj az elveszett tárgyak felől.

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, különösen szórólapot, kiadványt és terméket osztani.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben. A rendezvényen professzionális kép- és hangfelvételeket, valamint bármilyen drónfelvételt csak a rendezők előzetes írásbeli engedélyével lehet készíteni.

A fesztiválon repohár rendszer működik. A fesztiválpohár ára 400 Ft. A fesztiválpohár vissza nem váltható, de italvásárlásnál új pohárra vagy tokenre cserélhető.

További kérés, kérdés esetén az info@menfestival.hu címen kérhető tájékoztatás.

Az adatvédelmi szabályzatok a fesztivál honlapján elérhetők.

A rendezvény területén kívül történt balesetekért a rendezők nem vállalnak felelősséget. Fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.

Fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!