Mickolci Egyetemi Napok Házirend

MEGKÖZELÍTÉS / KÖZLEKEDÉS

A Miskolci Egyetemi Napok főbejárata a Miskolci Egyetem Menzaépülete mellett található és az Egyetem útról közelíthető meg. A rendezvény közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma, ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy a tömegközlekedést válassza. A Miskolci Egyetemi Napok ideje alatt az Egyetemvárosban és a kapcsolódó utcákban fokozott rendőri ellenőrzésekre lehet számítani, a közlekedés biztonsági szabályokra ezért is nagyon ügyeljetek! Autóba, kerékpárra, motorra vagy egyéb járműre ülni minimális alkoholos állapotban sem szabad!

NYITÁS, ZÁRÁS

A MEN 2023. május 18-án (csütörtökön), 19-én (pénteken) és 20-án (szombaton)  19.00 órakor nyitja kapuit. A rendezvény május 19-én és 20.-án és 21.-én is naponta reggel 4 órakor zárul, vendégeinek el kell hagyni a helyszín.

BELÉPTETÉS

A fesztiválra történő belépés érvényes, eredeti fényképes igazolványhoz kötött, elsősorban a személyi igazolványt preferáljuk! Jogosítvány vagy útlevél felmutatása esetén a beléptetés ideje hosszabb lehet. Aki nem rendelkezik a belépéskor a személyazonosság igazolására alkalmas hivatalos igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány), a karszalag felvételénél hozzájárul ahhoz, hogy adatait és képmását rögzítsük és a vonatkozó szabályoknak megfelelően kezeljük (a rendezvény adatvédelmi szabályzata a menfestival.hu oldalon elérhető).

JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGE

Az adott napra szóló napijegy másnap 04.00 óráig érvényes. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet tudsz vásárolni. A belépő megvásárlásával automatikusan elfogadod a rendezvényre vonatkozó házirendet.

Bérleteket a rendezvényt megelőzően személyesen és online is lehet vásárolni. Bérleteket a fesztivál első napján, az első nap zárásáig (2023. május 18. 04:00 óra) lehet vásárolni.

KARSZALAG

Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie. A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét, azok sértetlenségét. Az elővételben megváltott jegyeket a helyszínen karszalagra kell beváltani, ami nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni.

BEFOGADÓKÉPESSÉG

A fesztivál rendezvény helyszínének befogadóképessége korlátozott. A biztonsági előírásokkal összhangban, az adott helyszín maximális kapacitásának elérésekor a szervezők – a biztonsági szolgálat koordinálásával – korlátozhatják az adott rendezvény területre történő bejutást.

PROGRAM

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Célunk a teljes, előzetesen meghirdetett programterv megvalósítása, de rajtunk kívülálló okok miatt előfordulhatnak vis maior esetek, módosítások (például egy fellépő vagy bármilyen programelem törlése, időpont változtatása). Ilyen esetben nem áll módunkban a jegyárat visszatéríteni, ugyanis a belépő nem egy-egy programra, hanem a fesztivál egészére érvényes. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

MIT NEM LEHET BEVINNI A MISKOLCI EGYETEMI NAPOKRA?

A Miskolci Egyetemi Napok ra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray stb.), ez szabálysértésnek minősül. Magyarországon mind a könnyű, mind a kemény drogok fogyasztása és birtoklása is büntetendő cselekmény, ezért ezeknek a Miskolci Egyetemi Napokra is szigorúan tilos a behozatala! A rendezvényre petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, ütő-, vágóeszközt, fegyvert, üvegtárgyat, szeszes italt, valamint kereskedelmi mennyiségű élelmiszert bevinni szigorúan tilos! A rendezvényre állatokat nem lehet behozni.

ORVOSI SZOLGÁLAT

A rendezvényen folyamatos,a nyitvatartási időszak alatt végig orvosi és mentő ügyelet működik.

INFO

A fesztivál területén a beengedő helyszíneken juthattok információhoz; fordulj bizalommal munkatársainkhoz!

ELVESZTETT / TALÁLT TÁRGYAK

A talált tárgyakat a Rockwell Klub irodában gyűjtjük. Itt add le, illetve itt érdeklődj az elveszett tárgyak felől.

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, különösen szórólapot, kiadványt és terméket osztani.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben. A rendezvényen professzionális kép- és hangfelvételeket, valamint bármilyen drónfelvételt csak a rendezők előzetes írásbeli engedélyével lehet készíteni.

A fesztiválon repohár rendszer működik. A fesztiválpohár ingyenes, arra kérünk viszont, hogy a poharat ne dobd el és ne vidd haza,hanem fogyasztás után add le a pultokban, vagy az erre a célra kihelyezett gyűjtőedényekbe. További kérés, kérdés esetén az  info@menfestival.hu  címen kérhető tájékoztatás. 

Az adatvédelmi szabályzatok a fesztivál honlapján elérhetők.

A rendezvény területén kívül történt balesetekért a rendezők nem vállalnak felelősséget. Fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.

Fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!